Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Inici de la segona fase de les obres a les Manufactures del Suro

Escrit per el 7 de Setembre de 2020

Avui dilluns 7 de setembre té lloc l’inici de la segona fase de les obres al carrer de les Manufactures del Suro de Palafrugell. En aquesta nova fase es procedirà a tallar el tram comprès entre els carrers Pi i Margall fins al carrer del Terme. Aquesta afectació provocarà que durant tot el mes de setembre aquest tram i també els adjacents estiguin tancats al trànsit. No obstant això, els veïns i veïnes de la zona sí que hi podran accedir a peu.

El passat 27 de juliol s’iniciaven les obres del carrer Manufactures del Suro. Una primera fase que s’ha allargat durant tot l’agost i que ha servit per fer un sanejament del tram entre els carrers de Pals i Pi i Margall. Ara, toca la segona fase que afectarà fins el carrer del Terme i en el que s’hi farà la mateixa actuació.

D’altra banda, des del consistori informen que durant aquest període no es podrà accedir als garatges. Així, s’haurà d’estacionar en els espais públics propers, atès que només podran accedir a peu als seus habitatges.

Aquestes però, no són les úniques afectacions als carrers adjacents al de les Manufactures del Suro. També hi ha canvis de circulació provisionals que afecten als carrers de La Garriga, de Joan Capri, de les Brigades Internacionals, Joan Fuster o Manel Viusà. Trobareu més informació al voltant de les afectacions de l’inici de la segona fase de les obres a les Manufactures del Suro a l’enllaç.

Recordem que aquestes obres formen part de les IFS (Inversions Finançerament Sostenibles) i que, per tant, han de finalitzar abans d’acabar el 2020.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).