Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Inici de curs a les escoles de primària de Palafrugell

Escrit per el 18 de Setembre de 2020

  • Les escoles i instituts han hagut d’instaurar les noves mesures de seguretat i higiene a tots el recintes.
  • Les directores dels centres ens expliquen com ha estat l’inici del nou curs dins la nova normalitat.

Dilluns comentàvem l’inici de curs 2020/2021 a l’Institut Nou Palafrugell, al Prats de la Carrera i al Vedruna. A més, durant tota la setmana hem comentat l’inici de curs a les escoles de primària de Palafrugell.

Així, dimarts també vam parlar amb l’Emi Garcia, directora de l’escola Torres Jonama de Palafrugell. L’Emi, ens explicava que l’organització interna del centre ha funcionat satisfactòriament. A més, agraïa a les famílies dels i les alumnes el compliment de les mesures d’accés al centre.

D’altra banda, el col·legi Sant Jordi de Palafrugell, la qual imparteix ambdós nivells d’educació primària i secundària, treballa per una millora constant de l’organització interna del centre. Així ens ho explicava la seva directora, Carmina Mallorquí, qui conjuntament amb tot l’equip docent del centre, treballen pel compliment de les noves mesures de seguretat.

Des de l’escola Barceló i Matas, la seva directora Paqui Cruz, ens explicava com l’inici de les classes ha estat molt millor del que esperaven. Durant els dos dies, els i les alumnes de l’escola s’han adaptat a les noves mesures sense problemes. Com per exemple, la divisió en grups reduïts de 16-17 alumnes en els últims cursos.

Tanquem la setmana amb el Carrilet i el Pi Verd

Per la seva banda, l’Escola Carrilet, en la que enguany la Clàudia Soler s’estrena com a directora. En aquesta conversa amb Rafel Corbí ha destacat que aquest inici de curs està marcat per tot el període que l’alumnat ha estat sense anar a classe. Per tant, aquesta tornada a l’escola ha estat molt emotiva.

Per últim, avui divendres, hem pogut conversar amb Roser Fiego, directora del Pi Verd. La Roser ha explicat que, tenint en compte el context actual, ha estat una primera setmana que ha anat prou bé. El principal aspecte a millorar són les entrades i sortides dels infants, atès que han de fer entrades esglaonades. No obstant les aglomeracions dels primers dies, a mesura que ha anat passant la setmana, les famílies i els infants han entès el nou funcionament.

Així doncs, durant tota aquesta primera setmana de la tornada a l’escola dels nens i nenes hem anat repassant com ha estat l’inici de curs amb totes les directores de totes les escoles de primària de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).