Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


REPORTATGE: Així han començat el curs les escoles de Palafrugell

Escrit per el 6 de Setembre de 2022

  • Repassem com ha començat el curs 2022/2023 a les escoles Carrilet, Barceló i Matas i Torres Jonama, amb les seves directores.

Ahir dilluns va començar un nou curs escolar a casa nostra, una setmana abans del que ha estat habitual. Si ahir en parlavem amb la directora pedagògica del Vedruna-Prats de la Carrera (la Montse Jiménez), avui volem portar-vos les impressions de quatre de les directores de centres de la nostra vila.

Clàudia Soler, directora del Carrilet, resaltava aquest canvi de començament de curs, una setmana abans, i el fet d’entrar en una normalitat que deixa enrera el COVID. Destacava també l’esforç del professorat per tenir-ho tot a punt per aquest dilluns dia 5.

Paqui Cruz, directora del Barceló i Matas destacava que han tingut un començament de curs bo, tot i les perspectives que feien veure’l un xic més complicat. També ens ha parlat de les activitats complementàries, tema sobre el qual han hagut de donar explicacions a força dubtes de les famílies.

Emi Garcia, directora de l’escola Torres Jonama, comentava als nostres micròfons la calor que encara hi ha a les aules. També feia especial esment al servei que es dona de tardes de lleure, destacant la falta d’informació per part del Departament.

Carmina Mallorquí, directora del Sant Jordi, destacava la normalitat de l’entrada del nou curs i, com d’altres, feia esment de les altes temperatures que hi ha a les aules.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).