Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Informen sobre per on poden circular bicis i patinets elèctrics

Escrit per el 24 de Març de 2021

  • S’ha elaborat un tríptic que recull un plànol i informació sobre la reglamentació de circulació per la trama urbana del municipi.

El Servei de Mobilitat de Palafrugell acaba d’editar un tríptic informatiu on recull la normativa de circulació pel que fa referència a les bicicletes i els vehicles de mobilitat personal (VMP) com poden ser els coneguts patinets elèctrics.

El tríptic recull informació sobre els diferents tipus de vehicles. Així, es posa el focus per on poden circular, les calçades, voreres i passos de vianants. També recull les preferències de pas o els estacionaments

Segons el regidor de Mobilitat, Pau Lladó, “hem ordenat aquesta informació per tal que la ciutadania pugui tenir tot el coneixement possible de l’ús de vehicles com un patinet o una bicicleta i com ha de circular per la trama urbana. Així es pot millorar la seva pròpia seguretat i també la dels vianants”. El mateix regidor ha manifestat que “volem un Palafrugell més segur, sostenible i amable amb la circulació”.

Cal destacar que el mes de desembre de l’any 2019 es va modificar el Reglamento General de Circulación, pel que fa als vehicles de mobilitat personal. L’Ajuntament de Palafrugell ja havia modificat la seva ordenança. En aquesta línia hi va incloure un annex dedicat a la bicicleta i als VMP amb l’objectiu d’estar actualitzats i tenir una normativa clara.

Aquest tríptic informatiu té un format molt manejable i està estructurat d’una forma entenedora pels usuaris. En total s’han realitzat 3.000 exemplars que s’han repartit en diferents punts del municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).