Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Incendi en un pis del barri de la Sauleda

Escrit per el 2 de Setembre de 2020

  • Les flames es van originar al carrer Horta d’en Fina a les 18h i només s’han de lamentar danys materials.
  • El foc es va originar per la crema d’una moto i un patinet elèctrics i es desconeix què ho va provocar.

Ensurt en un incendi que es va declarar en un pis del barri de la Sauleda de Palafrugell aquest dimarts a la tarda. Les flames es van originar a la planta baixa de la vivenda. Segons confirmen des dels Bombers de la Generalitat tot va quedar en un ensurt ja que només es van produir danys materials.

A les 18:08h els Bombers van ser alertats que hi havia un incendi al carrer Horta d’en Fina de Palafrugell, al barri de la Sauleda. Les flames s’haurien originat en cremar-se una moto elèctrica i un patinet, també elèctric. A causa d’aquest foc tota l’escala es va veure afectada pel fum. En aquest sentit, els bombers van haver d’evacuar dues persones per l’escala i també d’altres per alguns dels balcons. En aquest sentit, la mare i el fill del 1r 2a van ser atesos pel SEM, tot i que van declinar ser traslladats.

El foc va ser extingit a les 18:27h i a continuació els bombers van procedir a comprovar l’estat de la resta de vivendes del bloc de pisos en els que els veïns i veïnes s’havien confinat.

Les causes que van provocar el foc es desconeixen. En aquest incendi en un pis del barri de la Sauleda s’hi van traslladar 4 dotacions de Bombers, 4 de Policia Local, 3 de Mossos d’Esquadra i els Serveis d’Emergències.

Estat de la planta baixa en la que es va produir l’incendi un cop extingit.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).