Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Incendi en un habitatge del carrer del Bruc

Escrit per el 30 de Setembre de 2021

  • El foc es va originar per una mala combustió en un dels fogons de la cuina.
  • Una persona va haver de ser traslladada a l’Hospital de Palamós per inhalació de fum.

Al voltant de les 4 de la tarda d’aquest dimecres, la Policia Local de Palafrugell va rebre l’avís que sortia molt de fum en un habitatge del carrer del Bruc, al barri del Pi Verd. El sergent Joan Roca dona els detalls del que va succeir en aquest immoble.

Una mala combustió en els fogons de la cuina va ser la causa de l’incendi que va tenir lloc ahir a la tarda al carrer del Bruc. Joan Roca explica que el foc es va extingir molt ràpidament. No obstant això, el principal problema va arribar amb la quantitat de fum que es va generar.

Immoble afectat per l’incendi al carrer del Bruc de Palafrugell

Traslladada a l’Hospital per inhalació de fum

Així, un cop apagat el foc, tant la Policia Local com els Bombers van procedir a obrir totes les finestres del pis. Malgrat la ràpida actuació, Roca detalla que una de les inquilines va haver de ser traslladada a l’Hospital de Palamós per inhalació de fum.

Per sort, l’afectada després de ser visitada se li va donar l’alta la mateixa tarda i va poder retornar al seu domicili. En aquest sentit, el sergent de la Policia explica que tot que es va generar molt de fum, l’estructura de l’edifici no es va veure afectada. Així, tot i que durant l’extinció es van desallotjar els veïns de l’immoble aquests i els inquilins del pis afectat van poder tornar ahir mateix a l’interior.

Amb tot, es va tractar d’un incident més aparatós del que realment va ser. Joan Roca apunta que la gran quantitat de fum va alertar molts veïns de la zona. Un incendi en un habitatge del carrer del Bruc que va quedar en un ensurt.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).