Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Hi haurà Cantada d’Havaneres a Tamariu, però no a la platja

Escrit per el 12 d'Agost de 2021

  • Per primer cop en els 25 anys d’història de la Cantada aquesta canviarà d’ubicació per adaptar-se a la normativa del PROCICAT.
  • Es farà a la plaça de Teresa Calcuta amb un aforament aproximat de 250 localitats.

La cinquena onada va deixar Llafranc sense la tradicional Cantada d’Havaneres que celebren el primer dissabte d’agost. Més sort, però ha tingut Tamariu que celebrarà la Cantada el proper 4 de setembre a les 19h. Tot i això, les restriccions per la COVID farà que aquesta, per primera vegada, canviï d’ubicació.

Per primer cop en 25 anys d’història de la Cantada d’Havaneres de Tamariu aquest no se celebrarà a la platja. La impossibilitat de controlar l’aforament i d’evitar aglomeracions al passeig ha fet prendre aquesta decisió. Sílvia Beleña, cap d’àrea de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) així ho explica.

Així la cantada tindrà lloc a la plaça de Teresa de Calcuta, al parc del carrer de la Riera. Beleña destaca que aquest espai els permetrà controlar l’aforament i tenir un recinte perimetrat. A més, de remarcar la importància que no hi hagi aglomeracions a l’exterior del recinte.

Reserva de localitats a partir del dilluns 16

Per tenir control sobre l’aforament les entrades, tot i ser gratuïtes, s’hauran de reservar amb antelació. Aquesta reserva es podrà fer directament a les Oficines de Turisme de Tamariu o Palafrugell o bé trucant al 972 30 02 28. La cap d’àrea de l’IPEP detalla que l’aforament se situarà al voltant d’unes 250 persones assegudes.

Tot i que els seients es poden reservar a partir del dilluns 16 d’agost, Sílvia Beleña apunta que deixaran algunes localitats sense ocupar per la gent que hi vulgui assistir a darrera hora.

Per últim, Beleña recorda que els grups que hi actuaran, com és tradició, són tots tres palafrugellencs. Així, enguany seran els protagonistes els grups Peix Fregit, Arjau i Els Cremats.

Amb tot, des de l’IPEP esperen que l’any vinent puguin celebrar les tres cantades d‘havaneres, la de Calella, la de Llafranc i la de Tamariu.

Emplaçament de la Cantada d’Havaneres de Tamariu

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).