Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ha mort Pere Juscafresa i Ribot, expresident del Futbol Club Palafrugell

Escrit per a 2 de Febrer de 2023

  • Actualment era el soci núm. 1 de l’entitat, on estava implicat des de finals dels anys 70
  • Recordem la seva figura amb Josep Gabarró

Ha mort Pere Juscafresa i Ribot, expresident del Futbol Club Palafrugell. Pere Juscafresa va ser president des del 12 de juny de 1994 fins al 1999. Ja era delegat del primer equip durant la presidència d’Eduard Estañol. Juscafresa va deixar la presidència del FC Palafrugell en mans de l’aleshores coordinador del futbol base, Erundino Álvarez, tot i que va continuar formant-ne part de la seva junta. Una persona molt agradable, estimada i senzilla, i amb la qual va donar gust durant molts anys seguir la trajectòria del FC Palafrugell.

Imatge d’arxiu (Facebook FC Palafrugell)

La presidència d’en Pere Juscafresa va arribar després de 12 anys de mandat de l’Eduard Estañol (en dues etapes, ja que entremig el president va ser en Josep Gabarró), i va estar marcat per les dificultats econòmiques de l’entitat. Juscafresa va agafar el club després del descens de 3a divisió a 1a Catalana.

L’any 2007 va rebre la Medalla de l’Esport de l’Ajuntament de Palafrugell a una trajectòria. Pere Juscafresa, fill de Narcís i Maria, havia nascut a Palafrugell a finals del 1931.

Un dels expresidents del FC Palafrugell, Josep Gabarró, el recorda com a “història del Palafrugell dels últims 40 anys”.

I explica el seu paper en la cohesió del club.

Escolta l’entrevista sencera


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *