Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Guanyar i esperar què fan els rivals

Escrit per el 28 de Maig de 2021

  • El Club Hoquei Palafrugell ha de guanyar en el darrer partit de l’OK Lliga per tenir opcions de sortir de la zona de promoció a OK Plata.
  • Visiten el Taradell que també es juga el descens i hauran d’esperar una punxada d’Igualada o Calafell.

El Club Hoquei Palafrugell disputarà el darrer partit de la temporda davant del Club Patí Taradell, però també haurà de tenir la mirada posada en el que passa a Igualada i Calafell. Així, el conjunt blanc i negre necessita guanyar i esperar els resultats dels rivals.

El Girona (38), el Calafell (36), l’Igualada (36) i el Palafrugell (35) estan separat per només 3 punts a falta d’una jornada per acabar la temporada. Amb tot, el que parteix amb desavantatge és el conjunt del CH Palafrugell. Xevi Garcia Balda, entrenador palafrugellenc, destaca que el primer que van fer aquesta setmana va ser treballar l’aspecte anímic.

Així el matx contra el Taradell serà un enfrontament amb coses en joc per tots dos conjunts. Garcia Balda recorda que els osonencs es juguen no baixar directament. Per això, aquest és el partit clau de la jornada.

El golaverage pot ser clau

D’altra banda, Calafell amb 36 punts i Girona amb 38 s’enfronten entre sí. Tot i que una derrota del conjunt blanc i vermell i una victòria del Palafrugell faria que ambdós empatessin a punts, el golaverage general és favorable al Girona per 9 gols de diferència. Per aquest motiu, Garcia Balda considera que és una carambola difícil que es produeixi, però que s’ha de tenir en compte.

Per tant, pels interessos del conjunt blanc i negre interessa més que el Calafell no sumi els tres punts. Per últim, l’altra pista en la que hi “jugarà” el Palafrugell serà a Igualada. En aquest cas, però, els de la capital de l’Anoia rebran la visita d’un Lloret ja descendit. Malgrat aquest teòric avantatge amb el que compta el conjunt igualadí, Xevi Garcia Balda recorda que en l’esport dos i dos no sempre són quatre.

Cal recordar que aquesta darrera jornada es disputarà de forma unificada. Tots els partits seran aquest dissabte a les 20h.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).