Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


GALERIA: Simulacre d’accident d’autocar amb múltiples víctimes a Palafrugell

Escrit per el 24 de Gener de 2024

Imatge: Bombers de la Generalitat

Aquest dimecres al matí s’ha fet a Palafrugell un simulacre d’accident d’autocar amb múltiples víctimes. L’objectiu dels cossos d’emergències i rescat és practicar els protocols en aquests casos.

Els Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Palafrugell, el Sistema d’Emergències Mèdiques, Bombers i Protecció Civil ha simulat a la zona de la deixalleria un accident en què un autocar bolcava i deixava diverses víctimes.

S’ha posat en pràctica la resposta dels operatius si s’ha treballat la coordinació amb altres cossos, així com el protocol de sortida de la policia en cas que hi hagi un accident de vehicle o tren.

Els diversos cossos ho han explicat a les xarxes socials.


Opinions dels lectors
 1. Miquel Llenas Janoher el 25 de Gener de 2024 a les 0:24

  (DES DEL MEU AGNOSTICISME). “DEU” VULGUI QUE NO PASSES MAI RES I HO DIC PERQUÈ JO HI HE BREGAT EN RIGOROS DIRECTE EN AQUESTS AFERS TANT DESAGRADABLES .
  I QUI HAVIA FET MÉS SIMULACRES I CURSETS, TENIEN A LA MASSA DE LA SANG ALTRES QUESTIONS. PERÒ NO SABIEN COM PARAR UN MOTOR D’UN TRAILER BOLCAT QUE EN SEGONS POT CREMAR EL SEU PROPI OLI BULLENT DEL CARTER, ES REVOLUCIONA DE MANERA BRUTAL, I FINS POT EXPLOTAR, O ESTALLAR! (PERQUÈ UN VEHICLE BOLCAT , MAL SIGUI DE COSTAT COM EL DE LA IMATGE, NO SEMPRE ES PARA), DE VEGADES CONTINUEN RALENTITS FINS QUE “POT PASSAR” AIXÒ
  SENSE TENIR TEMPS DE TRÈURE EL XOFER INCONSCIENT DE LA CABINA. AIXÒ ÉS NOMÉS UN EXEMPLE (VISCUT) QUE POT O NO, PASSAR.
  L’AUTOCAR ÉS EXACTAMENT EL MATEIX, SI QUE TOT HA EVOLUCIONAT MOLT EN QUAN A SEGURETAT MECÀNICA TAMBÉ, (QUE ENCARA CIRCULEN MOLTS FERROS) PERÒ PODEN FALLAR MOLTS FACTORS I LA RAPIDESA JUNT AMB ELS CONEIXEMENTS COMTEN I MOLT, (AMB CREMADES DE MANS I BRAÇOS INCLOSES) (SI ETS EL PRIMER D’ARRIBAR)
  SALUT!

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).