Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Fusions Grup Vocal actuen aquesta tarda a la plaça de l’Església

Escrit per el 22 de Desembre de 2022

  • El concert serà a les 19 hores i està organitzat per Oohx!gen.

Aquest dijous, 22 de desembre a les 19 hores, actuarà la formació palamosina Fusions Grup Vocal a la plaça de l’Església. Es tracta d’una de les activitats organitzades per Oox!gen Palafrugell, comerç i negoci durant les festes nadalenques.

Fusions va néixer l’any 2010 a l’Aula Musical de Palamós, a les instal·lacions de l’escola La Vila. Inicialment, era un taller de veu amb l’objectiu d’organitzar un concert per la Festa Major de Palamós, però després van continuar amb el projecte. Lourdes Valls destaca que en aquests dotze anys hi ha hagut canvis de veus, però algunes hi són des del primer dia.

Fusions Grup Vocal

La formació palamosina habitualment interpreta èxits del pop, però en aquesta ocasió també portaran nadales, com Jingle Bell Rock o Last Christmas, entre altres. Valls avança que els agrada començar amb la cançó Conquest of paradise, interpretada per la solista Núria Coma.

Valls destaca que tenen en compte la corda de veus. A més, s’acompanyen del piano.

Durant aquestes darreres setmanes han actuat a Peratallada i Calonge. El divendres 23 de desembre ho faran al carrer Major de Palamós i serà el seu últim concert de Nadal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).