Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Balanç positiu de l’any 2020 a la Fundació VIMAR

Escrit per el 9 de Maig de 2021

  • Conversem amb Jordi Sistarch i Vicky Ger de la Fundació VIMAR.
  • D’entre les novetats en la seva activitat, destaca la construcció de la residència Els Estanys a Platja d’Aro.
  • Altrament, les línies de treball de la fundació amb relació al col·lectiu de persones amb discapacitat funcional de la comarca.

Al llarg d’aquesta setmana, a Ràdio Palafrugell vam rebre la visita de la Fundació VIMAR. Més concretament, del seu vicepresident Jordi Sistarch i de la directora técnica de serveis, Vicky Ger. A continuació, conversem sobre els objectius de la fundació, les línies d’actuació que es desenvolupen actualment i els resultats de la memòria 2020.

En primer lloc, en Jordi Sistarch aprofita el nostre altaveu per recordar els orígens associacionistes de la Fundació VIMAR. Una fundació que tot i el seu caràcter privat, es tracta de la unió de pares i mares amb fills amb diversitat funcional.

Seguint en el mateix punt, la Vicky Ger la defineix com un grup de pares i mares que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o amb dificultats socials causades per malaltia social.

La Fundació VIMAR, es reinventa i s’adapta a la nova situació

Davant el resultat de 94 persones ateses el darrer any, la Vicky presenta els resultats com a satisfactoris. Tot i les dificultats generades per la pandèmia, la directora tècnica declara que han guanyat en cohesió d’equip.

Sobre l’activitat actual de la Fundació, Sistarch recorda el projecte de la residència Els Estanys. El qual amb la consolidació de la situació d’inundabilitat s’ha hagut de reubicar. En aquest sentit, la nova resolució permetrà construir en una parcel·la costanera a la prevista. La qual “resulta més factible a escala econòmica i funcional“.

Sobre la residència Els Estanys, aquesta servirà per augmentar l’assistència del col·lectiu que engloba la Fundació VIMAR. Aportant “tranquil·litat i solidaritat” a la comarca.

Per concloure, adjuntem el podcast amb l’entrevista completa amb Jordi Sistarch i Vicky Ger. On es desenvolupen més detalladament els serveis que ofereix la Fundació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).