Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Premi a les empreses per l’educació i el compromís social de la Fundació Josep Pallach

Escrit per a 12 de Maig de 2021

  • Demà dijous tindrà lloc el primer lliurament dels Premis a les empreses per l’educació i el compromís social de la Fundació Josep Pallach.
  • Conversem amb en Josep Maria Soler, president de la fundació, per conèixer amb més detall els valors que guardonen els premis nous d’enguany.

En el matinal de Ràdio Palafrugell, fem una aturada per conversar amb el president de la Fundació Josep Pallach, en Josep Maria Soler. El motiu de conversa, és l’acte que tindrà lloc demà dijous: El primer lliurament dels Premis a les empreses per l’educació i el compromís social.

Tal com ens indica el mateix president de la Fundació, el lliurament d’aquests nous premis tenen la finalitat d’enaltir el compromís social que les empreses de diferents àmbits tenen amb l’educació.

Tot seguint el lema de la Fundació Josep Pallach (“Tothom educa; s’educa tothom. Fem xarxa”), es tracta de distingir cada any tres empreses de Catalunya –una de petita, una de mitjana i una de gran- les quals a través de llur activitat ordinària afavoreixin valors educatius i de compromís social.

En aquest sentit, les empreses guardonades són: TMCOMAS S.L.U. de Blanes, COMEXI de Riudellots de la Selva i Hohner Automáticos de Breda. D’entre els valors de les empreses guardonades, Soler destaca la formació i inserció laboral de la població jove o de persones amb risc d’exclusió social.

A continuació, Soler detalla el procés d’inscripció en l’acte de lliurament de demà. El qual disposa també l’opció de la transmissió en línia des del web de la Fundació.

Per concloure, disposeu de l’entrevista completa amb en Josep Maria Soler, president de la Fundació Pallach a l’enllaç de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *