Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Fran Arnau: “Haurem de reflexionar sobre el model de festivals d’estiu”

Escrit per a 2 de Juny de 2022

  • El director del Festival Ítaca creu que s’ha arribat a un límit en el model de festivals d’estiu, i assegura que l’any que ve presentaran un format diferent
  • Aquest cap de setmana arriba l’Ítaca Palafrugell, amb “bon nivell de vendes”, segons Arnau

Aquest divendres té lloc la primera de les jornades del Festival Ítaca a Palafrugell per les Festes de Primavera. Serà a partir de les 20h al pàrquing de l’Estadi Municipal, i hi actuaran Skatalà, The Penguins i Kumbara. Una nit en què Palafrugell es convertirà en “la capital de Jamaica”, segons el director del Festival, Fran Arnau.

La segona nit d’Ítaca a Palafrugell, aquest dissabte, portarà Doctor Prats, que hi presenta el seu disc en exclusiva, i també 31 FAM i Tramma. I diumenge, l’Orquestra Maribel just abans de l’entrega de premis del Carroussel Costa Brava.

Fran Arnau està convençut que els concerts seran un èxit perquè “serà la música de la festa gran de Palafrugell”. “Estem molt contents de com estan anant les vendes”, assegura, tot i que admet que a nivell general el sector dels festivals no està sent tan exitós com altres anys.

Arnau assegura que els festivals hauran de fer una reflexió de cara a l’any vinent per fer un canvi de model.

I admet que el Festival Ítaca ja hi està treballant.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *