Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Formació antiracista als joves de Palafrugell

Escrit per el 28 de Juny de 2020

  • El Consell de Joves de Palafrugell organitza una acció formativa aquest dilluns a les 18:30h a través de la plataforma Zoom.

Adriana Torroella serà la protagonista de la formació antiracista dirigida als joves de Palafrugell. La jove badalonina forma part de l’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) del Baix Besós. L’acció es farà en línia a través de la plataforma Zoom aquest dilluns a les 18:30h.

Malgrat que Adriana Torroella només té 21 anys i està acabant el Grau en Educació Social, aquesta jove de Badalona té una àmplia experiència impartint xerrades al voltant del racisme. Tot i tractar-se d’una formació, Torroella ha apuntat a que la seva voluntat es dotar d’eines i recursos als assistents per lluitar contra les actituds feixistes i racistes.

En aquest sentit, i sense voler fer “spoilers“, ha avançat alguns dels aspectes dels que parlarà. Així, a la formació antiracista organitzada pel Consell de Joves de Palafrugell posarà el focus en algunes de les propostes sorgides des del Consell.

D’altra banda, Adriana Torroella també ha remarcat que és bàsic establir aquests espais de reflexió atesa la diversitat de la societat. Uns espais en els que es demostra que la diferència és un element enriquidor i no d’exclusió.

Per últim, la jove activista ha animat a tothom a participar-hi, i no només als joves. Per a poder formar part d’aquesta formació es poden formalitzar les inscripcions al 670608550 o per correu electrònic a conselldejoves@palafrugell.cat.

Podeu escoltar l’entrevista íntegra a Adriana Torroella al següent arxiu.

Adriana Torroella el passat 20 de juny a la concentració #RegularizaciónYa – Thiago Prudêncio

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).