Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Flors i Violes programa dos nous concerts

Escrit per el 20 d'Abril de 2021

  • Davant la resposta massiva del públic que en poques hores va esgotar la reserva d’entrades per a tots els concerts, des de l’organització han ofert dos nous horaris pels concerts de El Pot Petit i Di-versiones.

Ahir dilluns a les 9h del matí es va obrir la reserva d’entrades pels concerts i activitats del Flors i Violes 2021. D’una banda, el web del festival va quedar col·lapsat i els concerts de El Pot Petit i l’Orquestra Di-versiones van ser els primers en quedar sense localitats. Durant els minuts següents també els concerts de Judit Neddermann i Ramon Mirabet van quedar sense aforament, així com la majoria d’activitats programades. Per aquest motiu, des dels Flors i Violes han programat dos concerts més: El Pot Petit i Di-versiones.

Sílvia Beleña, cap d’àrea de l’IPEP destaca que tot i que s’esperaven una bona resposta del públic es van veure sorpresos.

Així, davant d’aquest allau de peticions, a la tarda van anunciar dos nous horaris per diumenge. Beleña explica que durant el matí ja van contactar amb els representats dels grups per oferir nous concerts.

Dijous una nova oportunitat per reservar entrades

Amb tot, diumenge hi haurà doble sessió de El Pot Petit i l’Orquestra Di-versiones. Els primers, a més del concert de les 12h també n’oferiran un altres a les 10h. En canvi Di-versiones oferirà un segon espectacle a les 20h.

La reserva d’entrades s’obrirà aquest dijous al web del Flors i Violes. Per tal que no es col·lapsi, com va passar ahir, hi haurà dos torns: a les 10h pel grup de música infantil i a les 12 pel conjunt calongí.

Per últim, aquesta bona resposta de la gent en la reserva d’entrada fa ser optimista a l’àrea de Promoció Econòmica de cara al futur. Segons Sílvia Beleña, es palpa a l’ambient que les persones tenen ganes de tornar a fer una vida “normal”.

Per últim, recordem que continua en marxa els sorteigs a l’Instagram de Ràdio Palafrugell. Divendres donarem a conèixer els guanyadors de les 5 entrades pels concerts de Judit Neddermann i Ramon Mirabet. A més, el propi divendres iniciarem el concurs per obtenir 5 entrades pels concerts de El Pot Petit (12h) i Di-versiones (18h).


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).