Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Entrades exhaurides pels concerts de Flors i Violes 2021

Escrit per el 19 d'Abril de 2021

  • Una hora després de l’obertura de reserva d’entrades pels concerts de Flors i Violes 2021, aquestes es troben exhaurides en la majoria dels casos.
  • Tot i no poder reservar a través de florsivioles.cat, disposeu d’una última oportunitat a través dels nostres sorteigs a @radiopalafrugell cada divendres.

A primera hora d’aquest matí tenia lloc l’obertura de la reserva d’entrades pels concerts de Flors i Violes 2021 a través de florsivioles.cat. Una hora després, les entrades als concerts de Judit Neddermann, Yldor Llach, Mr. Stromboli, Ramon Mirabet, Escola de música L’Energia, El Pot Petit i Orquestra Di-versiones, són exhaurides.

Flors i Violes 2021

Els sorteigs dels #40anys40regals de Ràdio Palafrugell

Altrament, aprofitem per recordar que tot i que les entrades pels concerts són exhaurides, encara disposeu d’una última oportunitat: Els sorteigs dels #40anys40regals de Ràdio Palafrugell.

Flors i Violes 2021

Amb motiu de l’aniversari dels 40 anys de l’emissora, hem obert un nou cicle de sorteigs setmanals. Els sorteigs, no només ofereixen la possibilitat de guanyar entrades pels concerts, sinó que també oferiran entrades per altres pròxims esdeveniments culturals de la vila i xecs de regal per bescanviar en diferents comerços de Palafrugell.

Flors i Violes 2021

Per seguir l’actualització dels sorteigs, us convidem a seguir-nos a l’Instagram @radiopalafrugell.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).