Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Fira rebaixa d’estiu a Palafrugell

Escrit per el 6 d'Agost de 2021

  • Oohxigen organitza la 3a Stockada d’estiu amb la participació de 40 botigues i comerços de l’Associació.
  • Vero Serralvo, gerent d’Oohxigen lamenta, però, que les restriccions de la COVID han impedit oferir una proposta més atractiva.

Aquest cap de setmana 7 i 8 d’agost arriba l’Stockada, la fira rebaixa d’estiu a Palafrugell. Aquesta serà la tercera edició des que Oohxigen va agafar les regnes de l’associació de comerç del municipi. L’augment d’associats, que ja ha arribat a la xifra de 205 negocis i establiments, fa que també sigui l’Stockada amb més participació, amb un total de 40 botigues.

Vero Serralvo, gerent de l’Associació de Comerç i Negoci Oohxigen de Palafrugell passa pels micròfons de Ràdio Palafrugell per comentar l’Stockada d’estiu 2021. Aquesta fira rebaixa d’estiu a Palafrugell tindrà lloc els dies 7 i 8 d’agost en horari comercial.

Un fet a destacar és que la participació dels comerços del municipi és més gran que en les edicions anteriors. Així, enguany hi participaran 40 establiments, un fet que s’explica per l’augment d’associats.

Una proposta retallada per la COVID

Tot i que les perspectives de cara a l’Stockada són molt bones, tenint en compte la gran afluència de visitants que hi ha actualment al municipi, Vero Serralvo lamenta que no han pogut oferir tot el que havien planificat. En aquest sentit, explica que tenien en ment oferir masterclass amb els gimnasos associats, una festa de l’espuma, inflables, etc..

No obstant que no han pogut oferir aquestes activitats, la gerent d’Oohxigen ha assegurat que les podran oferir més endavant. Així, un cop feta la fira rebaixa d’estiu els esforços se centraran en organitzar la campanya d’hivern. Serralvo, però, avança que també estan preparant una sorpresa de cara a la tardor.

Amb tot, l’estat d’Oohxigen és molt bo, ja que ja han superat la barrera dels 200 associats, en concret 205 socis. Una xifra molt bona, però que volen que s’incrementi fins als 230 abans d’acabar l’any.

Tot i les circumstàncies, la fira rebaixa d’estiu arriba a Palafrugell aquest cap de setmana de la mà d’Oohxigen i 40 botigues participants.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).