Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Fira de primavera de Palafrugell

Escrit per a 20 de Maig de 2021

  • Oohxigen, l’Associació de Comerç i Negoci de Palafrugell, organitza la Fira de primavera amb més de 30 comerços que sortiran al carrer els dies 22 i 23 de maig.

Susanna Casademont i Vero Serralvo, presidenta i gerent d’Oohxigen visiten els estudis de Ràdio Palafrugell per donar a conèixer la Fira de primavera de Palafrugell. L’esdeveniment tindrà lloc aquest cap de setmana, coincidint amb les Festes de Primavera.

Els dies 22 i 23 de maig 34 comerços del centre de Palafrugell posaran els seus productes a l’exterior de les botigues. Susanna Casademont destaca que entre els associats hi havia ganes de tornar a sortir al carrer.

Casademont recorda que des del gener del 2020 que no ho podien fer per la pandèmia.

D’altra banda, per incentivar les compres des de l’Associació de Comerç i Negoci de Palafrugell sortejaran diversos xecs regals. A més d’una estada a l’Hotel Can Liret i un dinar al Restaurant Fiego.

Per a participar-hi només cal escanejar els codis QR que tenen els establiments i registrar la compra que s’ha fet.

34 botigues trauran els seus estocs al carrer

Tot i que per xarxes socials, des d’Oohxigen es va donar la possibilitat a adherir-se a Fira de Primavera als no socis, Vero Serralvo destaca que de tots els comerços que hi participaran només un no forma part de l’associació.

L’horari de la fira serà el comercial, al matí i la tarda el dissabte i diumenge només al matí. La Susanna i la Vero es mostren optimistes de cara aquest retorn al carrer de les botigues. A més, amb el fet que moltes botigues també han decorat en motiu de les Festes de Primavera.

En aquest sentit, Serralvo destaca la implicació de les colles carrossaires que han col·laborat amb la decoració de prop de 60 establiments.

Podeu recuperar l’entrevista integra amb Susanna Casademont i Vero Serralvo al voltant de la Fira de primavera al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *