Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Festa Major de Mont-ras 2019

Escrit per a 25 de Juliol de 2019

  • L’alcaldessa Vanessa Peiró explica les activitats programades pel darrer cap de setmana de juliol

Avui 25 de juliol es dona el tret de sortida a la Festa Major de Mont-ras, coincidint amb Sant Jaume, patró del municipi. Durant 4 dies la vila veïna oferirà diverses activitats. Així, Vanessa Peiró, alcaldessa de Mont-ras ha explicat a Ràdio Palafrugell les propostes organitzades.

Primer de tot, coincidint amb el dia del patró, Sant Jaume, avui dijous 25 a les 22h hi haurà un concert de Gospel a la Fresca a càrrec del grup Gospelians. L’escenari d’aquesta primera activitat serà a la plaça de l’església.

L’endemà, tindrà lloc la Festa Jove que se celebrarà a l’exterior del Pavelló Poliesportiu Municipal. A les 23h començarà el concert de The Covers Band i tancarà la nit, el grup palafrugellenc Festucs.

D’altra banda, el dissabte 27 tindrà lloc el major gruix de propostes. Es començarà amb una festa de l’escuma pels més petit, així com jocs d’aigua i berenar popular. Tot seguit, a les 18h hi haurà el torneig de Festa Major de Bitlles Catalanes. En aquest sentit, Vanessa Peiró destaca que és un esport pel qual l’Ajuntament ha de seguir apostant

Per últim, per tancar les activitats de dissabte se celebrarà la Festa dels 80. A partir de les 23:30h a l’exterior del Pavelló, un grup de versions i un DJ faran moure el cos als joves i no tan joves.

El darrer dia de la Festa Major de Mont-ras portarà diverses propostes de caire més tradicional. Per exemple, hi haurà la missa i les sardanes. Ho explica així, Vanessa Peiró.

Així doncs, una barreja d’activitats més tradicionals amb d’altres dirigides cap a un públic juvenil. Aquest és l’objectiu amb el qual ha treballat el consistori com destaca l’alcaldessa

Festa Major Mont-ras
Programa d’activitats de la Festa Major

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *