Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Festa Major de Calella de Palafrugell

Escrit per a 26 de juny de 2019

  • Els dies 28, 29 i 30 de juny arriba la FM de Calella de Palafrugell amb diverses activitats
  • Lluïsa Bonal, presidenta de l’Associació de Veïns i Amics de Calella les explica a Ràdio Palafrugell

Aquest cap de setmana arriba la Festa Major de Calella de Palafrugell amb activitats per a tot tipus de públics. El gran gruix de propostes les organitza l‘Associació de Veïns i Amics de Calella (AVAC). Per aquest motiu, la presidenta de l’associació, Lluïsa Bonal ha visitat els estudis de l’emissora per comentar-les.

Les activitats comencen divendres amb el ball de Festa Major a les 22h a la plaça del Port Bo. Aquest concert coincidirà amb el primer contacte dels tripulants assistents a la 27a Trobada d’embarcacions tradicionals.

D’altra banda, el dissabte 28, coincidint amb Sant Pere, patró de Calella hi ha el gran gruix d’activitats. A les 18:30h a la plaça de les Escoles hi haurà una activitat infantil amb Fefe & Cia. Paral·lelament, al Port Bo hi tindrà lloc el ball de sardanes amb la Cobla Baix Empordà.

Per acabar, el dissabte a les 22h a la platja del Canadell hi haurà les cançons arran de mar amb Els Cremats. Una activitat que comença a ser tradicional, com recorda Lluïsa Bonal.

El darrer dia, el diumenge 30 les activitats s’inicien des de primera hora del matí. De 10 a 13h coincidiran la Trobada de Puntaires sota les voltes del Port Bo i el concurs infantil de dibuix. A les 11h tindrà lloc la missa cantada amb la coral Nit de Juny a l’església de Calella. En acabar aquesta missa, a les 12h a la plaça de l’Església hi haurà un vermut popular.

El punt i final el posarà l’Associació Recreativa Festes de Calella amb una rua pels carrers del nucli.

Activitats al llarg de tot l’estiu

D’altra banda, la Festa Major de Calella de Palafrugell arriba el cap de setmana abans de la Cantada d’Havaneres i dona el tret de sortida a les múltiples activitats que es desenvolupen a Calella durant l’estiu.

Lluïsa Bonal també ha repassat les activitats de la primera quinzena del mes de juliol. A més, també ha comentat que enguany han canviat el format de difusió de les activitats.

Continuarem repassant les diverses activitats que durant els mesos de juliol, agost i setembre es desenvoluparan a Calella de Palafrugell.

Lluïsa Bonal a Ràdio Palafrugell
Festa Major de Calella de Palafrugell
Lluïsa Bonal, presidenta de l’AVAC als estudis de Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *