Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Festa del carrer Ample de Palafrugell

Escrit per el 10 d'Agost de 2019

Un any més, l’Associació de Veïns Carrer Ample organitzen la festa de barri. Així, el dissabte hi haurà la tradicional barbacoa de les festa del carrer Ample de Palafrugell. Maxi Martínez, president d l’associació ha explicat a Ràdio Palafrugell les diverses activitats programades.

El segon cap de setmana del mes d’agost arriba la Festa del carrer Ample organitzada pels propis veïns de la zona. Enguany les activitats de dissabte començaran a les 10h amb un campionat de tennis taula. A més, al migdia tindran lloc els ja tradicionals jocs de cucanya. Així ho explica el president de l’Associació de Veïns, Maxi Martínez.

L’activitat que més gent porta a la festa del barri és el sopar popular. Martínez destaca que any rere any la barbacoa que preparan des de l’entitat aplega més gent. De fet, enguany ja hi ha unes 130 persones apuntades.

Per la seva banda, el diumenge a més dels jocs infantils i inflables, també hi haurà una sessió de DJ amb Karloss Selektah. A més, en aquesta sessió també hi haurà un guerra amb pistoles d’aigua.

Conversa íntegra amb el president de l’AAVV carrer Ample

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).