Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Fent i desfent: la secció de la Revista de Palafrugell es transforma en una exposició

Escrit per el 10 d'Abril de 2024

La secció Fent i desfent de la Revista de Palafrugell es transforma en una exposició a la Biblioteca. Aquest divendres s’inaugurarà una mostra amb les obres plàstiques i literàries que s’han publicat durant dos anys a la publicació. L’han coordinat Anna aguiló, Marta Gallart i Conxa Saurí, que n’han parlat

Fent i desfent és una secció de la Revista de Palafrugell que uneix la creació literària amb la plàstica des del juny de 2022. A cada número, una cinquantena d’artistes s’han aparellat per crear escrits i il·lustracions o fotografies que s’interrelacionessin. En parla Conxa Saurí.

Es tracta de creacions artístiques de temàtica amplíssima i feta en col·laboració amb l’Aula de Lletres de la Fundació Josep Pla.

A l’exposició de la Biblioteca s’hi veuran totes les il·lustracions, fotografies o gravats publicats, i un fragment del text que les acompanyava, amb un codi QR que enllaça al text sencer.

La inauguració de l’exposició es farà aquest divendres 12 d’abril a les sis de la tarda al vestíbul de la biblioteca, i es podrà visitar fins al 25 de maig.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).