Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Exposició per conèixer millor la biodiversitat del municipi

Escrit per el 24 de Febrer de 2022

  • En parlem amb Miguel Ángel Fuentes, biòleg de Natura Montfred
  • S’inaugura avui a les 7 de la tarda al Centre Municipal d’Educació

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell inaugura avui dijous 24 de febrer, a les 7 de la tarda, una exposició fotogràfica sobre la fauna de Palafrugell. Les fotografies formen part del treball de camp per elaborar el Pla del Verd i la Biodiversitat de Palafrugell, aprovat l’any 2021 per l’Ajuntament de Palafrugell.

Miguel Ángel Fuentes, biòleg de Natura Montfred, autor de les fotografies i membre de l’equip de redacció del Pla, ens n’ha parlat al matinal de Ràdio Palafrugell. Un treball centrat en la fauna urbana del municipi.

La inauguració de la mostra es completarà amb una xerrada a càrrec del mateix Miguel Ángel Fuentes, que ens parla d’aquesta fauna descoberta al nostre municipi, així com de la feina feta prèvia a l’exposició.

L’exposició es podrà veure al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell fins al 4 de març. Una manera de conèixer i descobrir també el nostre poble,

Quan hom parla de fauna urbana, de ben segur que ens venen al cap només animals com gossos, gats, orenetes o fins i tot les rates. Tota la biodiversitat va molt més enllà, tot i no ser tan coneguda.

Durant l’any 2021 l’Ajuntament va aprovar el Pla del Verd i la Biodiversitat de Palafrugell, un document que pretén ser una eina estratègica per al disseny de propostes de gestió i ordenació a nivell municipal, afavorint la biodiversitat, el paisatge i l’adaptació al canvi climàtic.

Segons Fuentes, l’ajuntament de Palafrugell és pioner en el redactat d’un pla del Verd i la Biodiversitat, ja que és un dels pocs que ho ha tirat endavant.

Podeu escoltar tota la xerrada íntegra amb Miguel Ángel Fuentes al següent enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).