Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Excursions per solters amb la Teresa Plaja

Escrit per el 27 de Setembre de 2022

 • La palafrugellenca Teresa Plaja organitza viatges a l’estranger i rutes per casa nostra, dirigida a gent sense parella

Excursions Dating. Experiències que sumen i que permeten a un munt de gent establir relacions d’amistat i companyonia. Un projecte que funciona, destinat a gent que es troba sense parella, per qualsevol motiu. Gent diferent, que s’envolta d’un llençol de simpatia i bona comunicació que els permet disfrutar de noves amistats i de sortides a llocs com Irlanda o, també, escapades a llocs més propers com Cadaqués.

La Teresa Plaja és palafrugellenca i ha viscut força anys a Irlanda. Amb el títol de guía turística a la butxaca i amb diversos projectes passats dels quals n’ha après força, ha endegat Excursions Dating, enfocada en sortides, especialment a la seva estimada Irlanda i en escapades pel nostre país. Però, per què dirigit a solters i solteres?

Entre els seus plans, destaquen escapades espectaculars a Cadaqués amb tast de vins, Roses i el Monestir de St. Pere de Rodes; visites guiades a Canapost, els Clots de Sant Julià, Peratallada i que no falti el tast de vins; els camins de ronda de la Costa Brava; Mura, a la comarca del Bages, i més enllà, Menorca o Irlanda i Irlanda del Nord. Tot arrenca, com ens explica ella mateixa, d’uns primers projectes d’aprenentatge.

Podeu escoltar l’entrevista sencera amb la Teresa Plaja en aquest enllaç al nostre canal d’Ivoox. Podeu seguir-la també a Instagram


Opinions dels lectors
  • Teresa el 30 de Setembre de 2022 a les 0:14

   Hola Margarita!
   Gràcies pel teu missatge🤗
   Estem oberts a tothom, però la franja d’edat més habitual és entre 40’s i 60 anys aprox, depenent de l’activitat🤗

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).