Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Estimo el meu mercat, també a casa!

Escrit per el 20 de Maig de 2022

  • Els nou mercats de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona et recomanen productes amb el cor
  • Les parades del mercat diari de Palafrugell reparteixen les comandes a domicili

Fins al dia 31 de maig es porta a terme la campanya «Estimo el meu mercat» als mercats sedentaris de les comarques gironines amb el suport de la Diputació de Girona. Així, els paradistes de Girona, Lloret, Olot, Palafrugell, Palamós, Portbou, Roses, Salt i Sant Feliu de Guíxols recomanen productes saludables, sostenibles, de temporada i de proximitat amb l’objectiu d’ajudar els usuaris a tenir cura de la seva nutrició i del medi ambient, així com a dur a terme una compra responsable.

Amb el missatge « És de mercat, és bo», els mercats animen els clients a buscar els productes seleccionats i a seguir les recomanacions dels experts de cada parada del mercat

Per cinquè any consecutiu els nou mercats de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona (XMSG) formaran part de la Setmana Internacional dels Mercats amb la campanya «Estimo el meu mercat», que organitzen conjuntament amb la Diputació de Girona. D’aquesta manera, el propòsit d’enguany és recuperar l’essència de la iniciativa i, en aquest sentit, es tornen a potenciar les propostes a l’aire lliure i activitats atractives que busquen la participació de clients habituals als mercats i captar-ne de nous.

Sota el lema «És de mercat, és bo», es pretén posar en valor la producció local i retre un homenatge als agricultors, ramaders i pescadors, però també a les parades dels mercats. El lema d’aquesta edició de 2022 és “és de mercat, és bo», i vol posar en valor el producte de proximitat.

Al matinal de Ràdio Palafrugell n’hem parlat amb el paradista i membre de l’Associació del Mertcat Diari, en Jordi Rubau

Què és la campanya «Estimo el meu mercat»?

«Love Your Local Market» (‘estima el teu mercat’) és una campanya internacional que es va iniciar l’any 2014 amb la finalitat de donar rellevància als mercats com a espais de modernitat, d’intercanvi i amb una oferta de qualitat. El mercat és un circuit de distribució curt i, a la vegada, un espai de relacions socials al municipi.

El mes de maig, estimo el meu mercat!

Les parades del mercat diari de Palafrugell reparteixen les comandes a domicili

D’altra banda, el Mercat de Palafrugell ens ofereix la campanya “El Mercat a Casa“. Així, s’impulsa el servei d’entrega de la compra a domicili. El seu objectiu és atraure nous compradors i facilitar la compra de producte de proximitat a aquelles persones que així ho vulguin, sense necessitat de desplaçar-se al propi mercat.

A aquest servei, que des de l’inici de la pandèmia el van començar a oferir diverses parades del mercat diari, ara, s’hi suma una campanya de comunicació, sota el títol “El Mercat a casa”. En aquest sentit, s’ha creat una imatge gràfica específica i una campanya de comunicació. Aquesta iniciativa és fruit de la recent creada Associació del Mercat diari de Palafrugell, conjuntament amb l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Les persones que ho desitgin poden fer les seves comandes via whatsapp o telèfon, a la parada concreta. Un cop feta, l’establiment en qüestió l’informarà del procediment per rebre la compra a casa.

Tota la informació de la campanya, així com de les parades que ofereixen aquest servei i les condicions, es pot trobar al web www.ipep.cat i a l’Instagram del mercat diari de Palafrugell @mercatpalafrugell.

Rafel Corbí/Premsa Diputació Girona/Premsa Ajuntament


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).