Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es tramita l’expulsió de dos lladres multireincidents que vivien en una casa ocupada a Palafrugell

Escrit per el 12 d'Abril de 2023

  • Acumulaven més de vint detencions per robatoris amb violència i intimidació i robatori amb força en diferents indrets de Catalunya.

La Policia Nacional ha tramitat l’expulsió al Marroc de dos lladres multireincidents que vivien en una casa ocupada a Palafrugell. La policia havia rebut queixes de dos homes que vivien en un habitatge ocupat i també, per diversos robatoris i disturbis a la zona.

La policia va detectar que els dos joves no tenien papers i se’ls investigava judicialment per diversos delictes contra el patrimoni. Acumulaven més de vint detencions per robatoris amb violència i intimidació i robatori amb força en diferents indrets de Catalunya.

La Policia Nacional va començar les gestions per tramitar l’expulsió preferent dels dos homes al Marroc. Un cop la subdelegació del govern espanyol va aprovar els expedients, van ser localitzats amb l’ajuda de la Policia Local. Seguidament, van ingressar en el Centre d’Internament d’Estrangers de Barcelona fins que es va acabar el procés de tramitació.

Finalment, es van traslladar els dos homes al país d’origen acompanyats d’una escolta policial, de la comissaria de la Policia Nacional a Sant Feliu de Guíxols, per garantir que no hi havia incidents.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).