Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es redueixen a la meitat els accidents de trànsit a Palafrugell

Escrit per el 9 de Novembre de 2021

  • En els darrers 4 anys els accidents de trànsit a l’interior del municipi s’han reduït prop del 50%. Una reducció que Pau Lladó atribueix als canvis en la mobilitat que s’han fet des del 2017.

Durant el directe que des de Ràdio Palafrugell va fer a través d’Instagram amb el regidor de Mobilitat, Pau Lladó, es van deixar diversos titulars. Així, avui destaquem el fet que segons l’edil en els darrers 4 anys, a Palafrugell s’han reduït a la meitat els accidents de trànsit. Una disminució que s’explica pels canvis que s’han fet en matèria de mobilitat, segons Lladó.

Augmentar la seguretat és una de les prioritats amb les que treballen des de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell. Tot i que Pau Lladó és conscient que els canvis en la mobilitat acostumen a generar crítiques, recordava que totes les modificacions es fan amb estudis previs amb l’objectiu de guanyar en seguretat.

En aquest sentit, Pau Lladó avançava que les dades dels accidents a l’interior del municipi havien disminuït en els darrers anys. Així, apuntava que s’ha reduït al voltant del 50% la sinistralitat a Palafrugell.

A més, recordava que aquestes dades s’han confirmat en aquest any en el que hi ha hagut més mobilitat que en el 2020. Lladó explicava que en el que portem d’any s’ha reduït un 25% el nombre d’accidents a Palafrugell.

Aquest és un dels temes que es van parlar en el directe a través d’Instagram. Podeu recuperar la conversa íntegra al perfil de la ràdio. Les dades definitives, però, no es donaran fins a principis de l’any vinent. Amb tot, en els últims quatre anys s’han reduït a la meitat els accidents de trànsit a Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).