Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es programen noves activitats Edunauta a Palafrugell

Escrit per a 13 de Gener de 2023

  • Les activitats d’aprenentatge tenen lloc en diferents ubicacions de Palafrugell.

Es programen noves activitats del passaport Edunauta per a infants en diferents espais de Palafrugell. Al Museu Can Mario tindrà lloc la visita-taller familiar Enfanguem-nos! per aprendre a treballar el fang. Els i les participants s’inspiraran en les escultures de ceràmica, que concentren aigua, aire i foc en el mateix material. Serà el dissabte 21 de gener a les 18 hores. Cal reserva prèvia al telèfon 972 30 62 46 i és gratuït pels edunautes.

Al Teatre Municipal de Palafrugell, la companyia La Xarxa portarà l’espectacle Soc una nou amb la companyia Zum Zum Teatre. Serà el diumenge 22 de gener a les 12 del migdia. El preu és de 6 euros i pels infants amb el passaport Edunauta, de 4.

La Fundació Josep Pla organitza tres tallers familiars gratuïts. Pels nens i les nenes de 1r a 3r de primària se’ls ofereix Què va passar al pati…?, els de 4t a 6è podran fer de periodistes i també, El pessebre se’n va de colònies per a totes les edats.

Per altra banda, cada dimarts a les 18 hores es pot aprendre a jugar a escacs al Club Escacs Palafrugell, a la plaça Mirepoix, 5. L’activitat és gratuïta.

A l’Aula Municipal de Robòtica, els dissabtes, 14 i 28 de gener es programarà un Taller de Robòtica en família. L’activitat és gratuïta i cal reserva prèvia al 972 30 43 45.

Al Museu del Suro de Catalunya, el dissabte 14 de gener a les 17.30 hores s’oferirà una visita-taller d’art brut per descobrir la figura de l’artista Joaquim Vicenç Gironella. Per altra banda, quan es vulgui es pot gaudir de la gimcana científica lliure Vols lluitar contra el canvi climàtic? Experimenta amb el suro i també, la visita lliure a les noves sales del museu. En tots els casos, és gratuït i requereix inscripció prèvia al 972 30 78 25.

A la biblioteca, els dimarts 17, 24 i 31 hi haurà el taller Bibliomakers: Crea el teu primer videojoc amb Bloxels. Serà de 17.30 a 19 hores i els infants de 6 a 9 anys podran crear el seu videojoc. Per altra banda, quan es vulgui, poden anar a buscar un llibre per explicar-lo al personal de la biblioteca.

Per acabar, també es poden buscar les endevinalles que hi ha en 6 aparadors de les botigues de Palafrugell. Es tracta d’una iniciativa de l’associació Oohx!gen.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *