Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La biblioteca presenta el grup d’havaneres Xicranda

Escrit per el 13 de Juliol de 2023

  • Es tracta d’una formació de Guillem Payaró i Martí Santacana amb deu anys de trajectòria.

Es presentarà el grup d’havaneres i cant de taverna Xicranda a la sala polivalent de la Biblioteca de Palafrugell. Es tracta d’una formació de Guillem Payaró i Martí Santacana amb deu anys de trajectòria. Han actuat en cantades com la de la Bisbal d’Empordà, a la taverna de Can Batlle de Calella, a l’Estartit o al Saló de Cent de Barcelona, entre altres.

Els dos components es van conèixer l’any 2012 al Conservatori Superior de Música del Liceu i van compartir un pis d’estudiants. El bisbalenc Guillem Payaró va introduir Martí Santacana al món de l’havanera, ja que havia fet de tècnic de so del grup Port Bo.

Explica que combinen el repertori amb música d’autor i d’altres autors catalans.

Es tracta d’una de les activitats emmarcades en el Fem pati de la Biblioteca de Palafrugell, organitzades conjuntament amb la Fundació Ernest Morató. La introducció anirà a càrrec del seu president, Enric Frigola, i hi haurà la interpretació de diverses havaneres.

Seguidament, es projectarà l’audiovisual L’havanera als Casals Catalans d’Amèrica. La presentació serà el dijous, 13 de juliol a les 19 hores. Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).