Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es presenta el 61è Carroussel Costa Brava – Carnaval de carnavals a la Bòbila

Escrit per a 15 de Maig de 2023

  • El 61è Carroussel Costa Brava de Palafrugell tindrà lloc el diumenge, 4 de juny del 2023 a partir de les 17 hores.

Les colles de carrossaires, comparses i grups d’animació van presentar el 61è Carroussel Costa Brava – Carnaval de carnavals. Ho van fer un sopar popular a la Bòbila amb 400 assistents.

Després, va tenir lloc un espectacle de música i llum titulat “La teva cara em sona”, amb actuacions musicals i que van donar pistes del que es veurà a la desfilada el primer cap de setmana de juny.

Aquest any, hi participaran 14 colles en els diferents grups que inclouen les carrosses inèdites, comparses inèdites, carrosses no inèdites, comparses no inèdites i animació. La categoria amb més participants serà la de carrosses inèdites amb les colles locals EKSI, Incorrectes, Garnatxa, Tot al 17, Dàlmates, Diversàlia, Imaginació i Confetti. A més, Els Trompats, The Queens, Chearleaders, Imparables, la Tustarrada i l’Asociación Latina de Palafrugell desfilaran amb comparses inèdites.

El 61è Carroussel Costa Brava de Palafrugell tindrà lloc el diumenge, 4 de juny a partir de les 17 hores, en el seu recorregut habitual pels carrers de la vila.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *