Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es presenta el 60è Carroussel Costa Brava – Carnaval de Carnavals

Escrit per el 25 de Maig de 2022

Les colles de carrossaires, de comparses i els grups d’animació van presentar el gran Carroussel de la Costa Brava, en el marc d’un sopar popular que va aplegar més de 250 persones a l’espai de la Bòbila i que va servir com a preàmbul de les ganes que hi ha de Carroussel després de dos anys sense poder celebrar aquest gran esdeveniment.

Després del sopar es va poder veure l’espectacle titulat “La Màquina del Temps”, el qual era un divertit recorregut per la història del Carroussel Costa Brava que homenatjava totes les colles que han contribuït a que el Carroussel hagi estat declarat Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional.

Al Carroussel Costa Brava – Carnaval de Carnavals d’aquesta 60a edició prendran part aquest any 25 colles repartides en els diferents grups que hi ha: carrosses inèdites, comparses inèdites, carrosses no inèdites, comparses no inèdites i animació.

La categoria amb més gruix de participants serà el de carrosses inèdites amb vuit colles locals: EKSI, Els Incorrectes, Garnatxa, Tot al 17, Dàlmates, Diversàlia, Imaginació i Confetti. Quatre, i també totes locals, són les que desfilaran amb comparses inèdites: Els Trompats, The Queens, Imparables i Asociación Latina de Palafrugell

El 60è Carroussel Costa Brava de Palafrugell, tindrà lloc el diumenge 5 de juny del 2022, amb el seu recorregut habitual a través dels carrers de la vila on s’espera una gran afluència de gent.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).