Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es necessiten figurants per un vídeo que s’enviarà a La Marató de TV3

Escrit per el 11 de Novembre de 2021

  • La gravació promoguda per la Comissió de Salut Mental de Palafrugell es farà divendres 12 de novembre a les 10h a la plaça 11 de setembre.

Una de les accions que es desenvolupen des de la Comissió de Salut Mental de Palafrugell entorn a la campanya “I tu, com estàs?” és l’enregistrament d’un vídeo per col·laborar amb La Marató de TV3 que enguany es dedicarà a la Salut Mental. La gravació tindrà lloc aquest divendres 12 de novembre a les 10h a la plaça 11 de setembre, davant del Consell de la Gent Gran. Per això, es necessiten figurants per fer la gravació d’aquest vídeo per a la Marató de TV3.

Des del mes d’octubre Palafrugell ha impulsat una campanya per posar el focus en la Salut Mental. En aquest sentit, l’objectiu és trencar tabús entorn aquest tema, així com sensibilitzar a la població. Així, ja s’han dut a terme xerrades i un concurs de fotografia entorn a la campanya titulada “I tu, com estàs?”. Sònia Martinoy, tècnica de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell destacava la implicació de diversos agents municipals.

En aquesta línia, una de les entitats que hi ha col·laborat amb més força és la Fundació TRESC. Per exemple, entre d’altres accions, han estat al darrera de les xerrades a tots els instituts del municipi. Anna Maria Roca posava el focus en la importància d’arribar al jovent, per tal que no tinguin por de demanar ajuda quan la necessitin.

Figurants per sortir en un vídeo que s’enviarà a La Marató

Per tal de recollir totes aquestes accions que s’han i s’estan desenvolupant al municipi es gravarà un vídeo resum. En aquest sentit, l’Escola de Música de Palafrugell hi col·labora amb l’elaboració d’una peça musical. D’altra banda, des de la Comissió de Salut Mental fan una crida perquè necessiten figurants per sortir en el vídeo que s’enviarà a La Marató de TV3. La gravació d’aquesta cançó es farà el proper 12 de novembre a les 10h a La Pedrera, a la plaça 11 de setembre.

Roser Massaguer, regidora de Benestar Social

Recorden que no caldrà cantar ni fer res, només assistir-hi per tal de ser el màxim de gent possible. A més, recorden que aprofitaran per habilitar un número de Bizum per tal que tothom qui pugui faci una aportació econòmica per a La Marató.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).