Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es faran cribratges a la població de Palafrugell, d’entre 30 i 60 anys, els propers divendres i dissabte

Escrit per a 27 d'Octubre de 2020

  • Divendres i dissabte de 10h a 14h i de 15h a 19h
  • A la pista annexa del Pavelló Poliesportiu
  • Per a la gent d’entre 30 i 60 anys residents al municipi

Tal i com ja havíem anunciat des de Ràdio Palafrugell, la pista annexa del Pavelló Poliesportiu de Palafrugell es convertirà els propers divendres i dissabte en l’espai on tindran lloc les proves del cribratge massiu que es realitzarà a la població de Palafrugell que estigui en la franja d’edat d’entre els 30 i els 60 anys. El Departament de Salut és qui, amb les dades i estudis a la mà, ha posat aquesta franja com la idònia per fer se el cribatge a Palafrugell, com ens explica l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer.

El Departament de Salut de la Generalitat, en coordinació amb el Centre d’Atenció Primària i l’ajuntament, farà un cribratge massiu a Palafrugell per detectar casos de Covid-19. El cribratge tindrà lloc divendres i dissabte, de 10h a 14h i de 15h a 19h.

És important saber que podran presentar-se a fer-se la prova tota aquelles persones residents a Palafrugell que estigui en franja d’edat entre els 30 i els 60 anys. És indispensable portar la targeta sanitària i el DNI o NIE, així com la mascareta. No hi ha limitació d’usuaris que podran participar-hi, com ens explica l’alcalde.

Els números son capaços de marejar a moltíssima gent. Caldrà veure quins són els números que en sortiran després del cribatge, i el número de PCRs positius que hi haurà.

És molt fàcil dir si es fan les coses bé o malament una vegada ja ha passat el tren. L’alcalde ens comenta que la malaltia ens és absolutament desconeguda i fins d’aquí un temps no podrem saber si s’està encertant o no ens les decisions que es prenen.

L’alcalde de Palafrugell segueix insistint en la cura que tots hem de tenir per intentar frenar la malaltia, en les reunions familiars o d’amics. Hores d’ara, també destaca que no hi ha cap cas de contagi dins les escoles de la nostra vil·la.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *