Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es convoca la 6a edició dels Premis Josep Pallach

Escrit per el 9 de Desembre de 2020

  • L’Ajuntament de Palafrugell col·labora amb l’entitat en l’organització del 6è Premi d’Articles Periodístics sobre transversalitat educativa

Rafel Corbí (Ràdio Palafrugell)

L’Ajuntament de Palafrugell col·labora amb la Fundació Josep Pallach en la convocatòria de la 6a edició del Premi Josep Pallach d’articles periodístics, dotat amb 1.000€. El termini de presentació dels treballs acaba el 31 de gener de 2021 i el veredicte es farà públic al mes de març.

Els articles presentats han de tractar sobre el món de l’educació, entesa des d’una perspectiva transversal, posant de manifest la interacció entre diversos àmbits socials i/o agents educatius. Els textos han d’haver estat publicats entre els anys 2019 i 2020 en qualsevol mitjà de comunicació imprès o digital, i han de ser redactats en català. N’hem parlat a la nostra emissora amb Josep Ma Soler, de la Fundació Pallach.

El Jurat del premi està compost pel regidor i la cap de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, un representant de la família Pallach, un representant de la Fundació Pallach i una persona vinculada al periodisme.

Aquest premi s’engloba dins dels Premis d’Educació Josep Pallach 2019-2020, que inclouen també la XVI edició del premi d’experiències educatives, en el que col·labora l’Ajuntament de Figueres, i el VI premi de narrativa curta juvenil, amb l’Ajuntament de Begur.

Josep Ma Soler, de la Fundació Pallach, ens ha visitat als nostres estudis

D’altra banda, la Fundació Josep Pallach, tot i el context de crisi per la pandèmia, ha convocat un nou premi anual, adreçat a empreses que apostin pels compromisos amb la feina educadora i la societat. En aquest sentit, la Fundació vol anar un pas més enllà i obrir-se al món empresarial, ja que ho consideren una oportunitat per ampliar el ventall d’influència i trobar noves sinergies.

A diferència dels tres premis ja existents, remunerats, aquesta distinció neix amb l’objectiu de lliurar tres guardons físics (mirant de repartir pes entre empreses grans, mitjanes i petites) però sense cap compensació econòmica. Les candidatures es podran presentar abans del 31 de gener de 2021, per les mateixes empreses o a proposta de qualsevol persona o entitats. En el jurat, hi han implicat la Generalitat, els sindicats CCOO i UGT i les patronals FOEG i Pimec. La conversa sencera amb Josep Ma Soler la podeu trobar en el següent enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).