Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Es busquen voluntaris per xerrar amb persones que volen aprendre català

Escrit per el 20 de Setembre de 2022

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) busca voluntaris a Palafrugell per conversar i xerrar amb persones novingudes que volen aprendre català. Es tracta del projecte Xerrem, semblant al de les parelles lingüístiques però amb un grup petit de persones adultes immigrades que tenen nivells molt baixos de comprensió i expressió en català. 

Les col·laboracions es duran a terme a partir de les properes setmanes al Centre Municipal d’Educació. De fet, l’àrea d’Educació coordina l’acció i la recerca de voluntaris. Ens ho explica la tècnica de l’àrea Coral Cot.

El fet és que les persones que s’adrecen a aquest projecte no tene l’oportunitat de practicar el català sovint.

Els voluntaris es comprometen a destinar una hora i quart setmanal a conversar en grup. Cot ens explica com es desenvolupen les activitats.

Qui estigui interessat a participar-hi com a voluntari, pot entrar a la plataforma VIP Palafrugell, o trucar al Centre Municipal d’Educació. Només cal ser catalanoparlant i tenir ganes de xerrar i d’escoltar. No cal cap titulació ni coneixement específic. Els voluntaris inscrits rebran una petita formació i se’ls facilitarà recursos per dinamitzar aquestes converses amb aprenents de català.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).