Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Èric Torres, nou coordinador local de Junts per Palafrugell

Escrit per a 29 de Desembre de 2020

La jornada de votacions telemàtiques per part dels afiliats de Junts per Palafrugell es van portar a terme entre divendres i dissabte passats. Els afiliats de Junts per Palafrugell, amb el seu vot, van escollir el nou comitè local encapçalat per l’Èric Torres amb 12 vots (92,31% dels vots) i un 72,22% de participació. L’Èric Torres ens ho comenta als matins de Ràdio Palafrugell.

Amb l’eslògan “Estem a punt, Junts per Palafrugell”, la candidatura va demanar el vot en base a 5 objectius principals: eleccions municipals 2023, dinamització local, polítiques digitals, capitalitat de Palafrugell i mandat de l’1 d’octubre. Un comitè format per 10 persones de diverses sensibilitats, que representa “la transversalitat de Junts“.

Acompanyen l’Eric Torres com a coordinador local en David Martín, com a responsable d’organització i polítiques digitals; la Sandra Pèries com a responsable de comunicació i mandat de l’1-O; en Francesc Poch com a vicecoordinador i responsable de promoció econòmica; la Rosana Font com a responsable de dinamització comercial; en Marc Heras com a responsable de política municipal; l’Helena Garmendia com a responsable d’educació, cultura i salut; en Josep Gabarró com a responsable de ciutadania i seguretat, barris i esports; en Francesc Vaqué com a responsable de turisme, territori, medi ambient i urbanisme, i en Carlos Ruiz com a responsable de l’àmbit social, cooperació internacional, diversitat i gent gran. El nou equip es defineix com “un equip amb empenta, il·lusió i un projecte per a Palafrugell“.

Augmentar el número d’afiliats i treballar per que la gent confiï amb el projecte transversal i aglutinador de Junts sempre amb el lideratge del President Puigdemont.

Finalment, ressaltar la feina en conjunt que es realitzarà a nivell comarcal amb la recentment elegida coordinadora del Baix Empordà, l’alcaldessa de Mont-ras Vanessa Peiró.

La nova junta de Junts per Palafrugell, amb l’Èric Torres al capdavant, comença doncs a treballar, amb les eleccions del 14F a l’horitzó com a primera meta per a la formació.

Els membres del comitè local de Junts per Palafrugell,
amb el president Èric Torres (fila de baix, al centre)

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *