Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Enxampen 28 conductors ebris. Un d’ells quadruplicava la taxa màxima permesa

Escrit per a 7 d'Agost de 2019

  • Els conductors van donar positiu en el control d’alcoholèmia en un dispositiu efectuat el passat cap de setmana.
  • A més, 5 conductors més van donar positiu per consum de substàncies estupefaents.

El passat cap de setmana, la Policia Local de Palafrugell va detectar 28 conductors que van donar positiu en consum d’alcohol. A més, 5 conductors més van donar positiu per consum de substàncies estupefaents. Els controls es van fer a diversos diferents punts del municipi.

De les 28 denúncies a conductors que van donar positiu en alcohol, 5 s’han passat a tramitar per la via penal. D’aquests cinc conductors, 1 d’ells quadruplicada la taxa màxima permesa i 2 més la triplicaven.

Aquestes denúncies formen part de la feina que la Policia Local de Palafrugell duu a terme dins el municipi en diferents controls de drogo alcoholèmia i també en la tasca preventiva d’aturada de vehicles de forma dinàmica.

Arran d’aquestes dades és important tenir en compte la necessitat de tolerància zero en la conducció, l’única taxa segura és 0,0%. D’altra banda, la Policia Local recorda també que el conductor del vehicle ha de ser la persona del grup que no hagi begut alcohol ni pres estupefaents, i aconsella fer ús del transport públic, ja que qualsevol accident pot ser tràgic.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *