Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Entren a la presó sis dels detinguts de l’operació contra el narcotràfic

Escrit per a 2 de Novembre de 2022

  • Les detencions van produir-se a l’operatiu del passat divendres.

Sis dels disset detinguts en l’operació contra el narcotràfic de la setmana passada han ingressat a la presó. En un dispositiu contra el narcotràfic, conjunt entre la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, es van registrar nou domicilis i dos locals i es van comissar 130.000 euros, una gran quantitat de droga i armes. Les detencions es van fer a Palafrugell, Begur i Calonge.

El cap de la Policia Local de Palafrugell, David Puertas, explicava a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell que des del seu cos encara hi treballen perquè s’han de preparar totes les diligències que es presenten als jutjats, juntament amb la resta dels informes que faciliten la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

Puertas destaca que la investigació anava centrada a detectar les persones que feien arribar la droga als consumidors i reduir la delinqüència del municipi. Remarcava que aquestes situacions generaven malestar entre la població.

Destaca que el que es va trobar en la investigació ja responia a les seves expectatives. Des del cos local se segueix treballant per conèixer quines són les conseqüències d’aquestes detencions en el municipi. Remarca que la demanda de la droga seguirà sent la mateixa i, per tant, caldrà seguir investigant i treballant amb els altres cossos policials per detectar nous casos.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *