Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cop al narcotràfic a Palafrugell

Escrit per el 28 d'Octubre de 2022

Una operació contra el narcotràfic a Palafrugell ha acabat amb la detenció de 17 persones que formaven part d’una “organització criminal”, segons la policia. S’han registrat nou domicilis i dos locals, i s’han comissat 130.000 euros i una gran quantitat de droga.

L’operació ha estat conjunta entre la Policia Local de Palafrugell, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, i les detencions s’han fet a Palafrugell, Begur i Calonge.

La presumpta organització va ser detectada per la Policia Local de Palafrugell a mitjans del mes de maig de 2021, quan es van identificar diversos punts on suposadament aquestes persones traficaven, creant una gran alarma social amb amenaces a la policia i autoritats. Arran d’això es va iniciar una investigació conjunta per part dels tres cossos de seguretat.

Fruït de les investigacions realitzades, es va considerar que es van obtenir “indicis clars que feien sospitar de l’existència d’una possible organització criminal dedicada al tràfic de drogues”.

Producte d’aquesta intervenció, s’han comissat 130.000 euros en moneda de diferent valor, 704 gr. de cocaïna, 450 gr. de haixix, un rifle, una carrabina, una pistola làser, una extensible, 2 matxets, 7 armes blanques, un dron, 30 telèfons mòbils i utensilis de pesatge i tall de les substàncies estupefaents.

En el dispositiu hi ha participat també un helicòpter i un dron per donar recolzament als registres, així com unitats canines per a la detecció de drogues, armes i diners.

Els detinguts són de nacionalitat espanyola i marroquina.

Les diligències i els detinguts han estat posats a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de la Bisbal d’Empordà. Se sol·licita a l’Autoritat Judicial la destrucció de la droga comissada.

Els agents mantenen la investigació oberta i no es descarten més detencions dins la mateixa operació.


Opinions dels lectors
  1. Jordi Prat el 29 d'Octubre de 2022 a les 23:42

    Perquè no doneu les dades correctes sobre la nacionalitat dels detinguts si altres mitjans ho fan?
    No veieu cap on va el poble des de fa temps?
    Sortiu a passejar a partir de les set del vespre

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).