Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lola Barranco presenta ‘Entre el cel i la Terra’

Escrit per el 31 de Maig de 2021

  • ‘Entre el cel i la Terra’ es pot visitar des de l’1 de maig i durant tota la temporada estival a la Torre de Guaita de Sant Sebastià.
  • Conversem amb la Lola Barranco sobre el contingut de les obres, la seva trajectòria professional i algunes curiositats de l’exposició.

Acollim la visita de l’artista Lola Barranco, creadora de l’exposició ‘Entre el cel i la Terra’ que es pot visitar des del dia 1 de maig a la Torre de Guaita de Sant Sebastià. A continuació, conversem sobre la trajectòria professional de la Lola i algunes de les curiositats del conjunt expositiu que l’artista ha pintat.

En primer terme, interessats per conèixer més sobre la trajectòria professional de l’artista, Barranco declara que la seva obra és inspirada en el que l’envolta. En els seus inicis, el paisatge de Barcelona. Ara, l’entorn del litoral gironí que podem gaudir a ‘Entre el cel i la terra’.

Seguidament, Lola Barranco comparteix quina és la seva relació amb els paisatges representats en l’exposició. Els quals descriu com una representació de la seva vida quotidiana per Palafrugell i voltants i els seus paisatges.

17 obres conformen ‘Entre el cel i la terra’

D’entre les 17 obres que es poden contemplar en l’exposició es poden identificar dues inspiracions diferencials per la Lola Barranco; la inspiració arqueològica i la inspiració marítima, els seus racons i elements.

En aquest sentit, ambdues inspiracions han servit per – de forma natural i no predeterminada- , distribuir les obres entre les dues plantes de la Torre de Guaita de Sant Sebastià.

En aquest punt de l’entrevista, Barranco declara que no ha estat difícil seleccionar les 17 obres ja que aquestes havien de plasmar la realitat de l’entorn de la Torre de Guaita de Sant Sebastià. I d’altres que ja s’han fet tenint en compte la localització de l’exposició.

Per últim, adjuntem l’entrevista completa amb l’artista Lola Barranco al reproductor de continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).