Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Coneixem les novetats del Flors i Violes 2021

Escrit per el 9 d'Abril de 2021

  • Conversem amb Francesc Niell, director artístic del Flors i Violes i Gerard Ventura, programador del Flors i Violes.
  • Avancen la nova programació adaptada a les restriccions. D’entre les novetats, destaca el concurs musical Palafrugell Canta.

En el matinal de Ràdio Palafrugell, vam rebre la visita de Francesc Niell i Gerard Ventura, director artístic i programador, respectivament del Flors i Violes. Ambdós responsables d’organitzar les localitzacions, activitats de la nova edició de Flors i Violes 2021, aprofiten els nostres micròfons per explicar les diverses activitats que s’han programat. Una edició caracteritzada per una nova programació adaptada a les restriccions.

L’edició d’enguany consistirà en un festival concentrat en tres espais i la programació d’activitats en altres localitzacions de la vila. A continuació, en Gerard Ventura ens avança la programació que arrenca el 31 d’abril amb una durada de tres dies.

A diferència de les edicions prèvies a l’arribada de la pandèmia, el festival no compta amb un gran ventall d’espais. Així ens ho explica en Francesc Niell, qui comparteix que – extraient la part positiva de la situació -, han focalitzat la decoració en els carrers i comerços del centre.

Gerard Ventura i Francesc Niell

Palafrugell Canta

Seguidament, conversem amb en Gerard Ventura sobre la novetat en la programació del Flors i Violes: El 1r concurs Palafrugell Canta. La intenció de la iniciativa és reforçar el sector de la cultura i la música en directe.

Convé ressaltar que el grup o solista guanyador rebrà el finançament de l’enregistrament d’un EP. A continuació, Ventura ens avança el premi i algunes de les bases del concurs que pGodeu consultar més detalladament a l’enllaç del concurs.

Entrades gratuïtes amb aforament limitat

Per concloure, destaquem la informació relacionada amb la reserva de places per assistir als diferents esdeveniments de l’edició d’enguany del Flors i Violes 2021.

Per conèixer més detalls sobre la nova programació adaptada a les restriccions del festival Flors i Violes 2021, adjuntem la conversació completa amb el director artístic del festival, Francesc Niell; I el seu programador, en Gerard Ventura.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).