Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


ENQUESTA: Què en penses de l’App de gestió de residus de Palafrugell?

Escrit per a 30 de Gener de 2023

L’Ajuntament de Palafrugell ha posat en marxa una enquesta per avaluar la valoració de la ciutadania sobre l’App de gestió de residus. Aquesta eina, operativa des del juny del 2022, ofereix informació sobre els serveis de gestió de residus, i la possibilitat de sol·licitar recollides concertades i mantenir-se informat de les novetats.

Tothom que respongui el qüestionari pot participar en el sorteig d’un moble de reciclatge. L’enquesta estarà disponible fins al 10 de març a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/iaVQqSgcyQ2GRM7r7.

El principal objectiu de l’App és fer més fàcil i accessible la gestió de residus i establir una relació més directa i confortable amb els ciutadans.

Apartat de Gestió de residus a l’APP “Palafrugell al mòbil”

L’apartat de Gestió de residus dins l’APP “Palafrugell al mòbil” permet al ciutadà conèixer tot el que té a veure amb aquest àmbit, així com la informació referent a tots els serveis que ofereix l’àrea: horaris de la Deixalleria municipal, compostatge casolà, recollida de poda, tèxtil o trastos, entre d’altres.  A més, també pot fer gestions de forma més ràpida com sol·licitar recollides concertades i, al mateix temps, mantenir-se informat de totes les novetats.

El principal objectiu d’aquesta eina és fer més fàcil i accessible tot el referent a la gestió de residus i establir una la relació més directe i confortable amb el ciutadans.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *