Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Endesa soterra un tram de la xarxa elèctrica de Calonge i Sant Antoni per a millorar el servei

Escrit per a 12 de Gener de 2021

  • S’ha estès una nova línia subterrània de mitjana tensió d’un total de 323 metres per tal d’incrementar la resistència i fiabilitat de les instal·lacions
  • La reforma, que ha suposat una inversió de 80.000 euros, beneficia a més de 4.800 clients d’aquest municipi
  • Aquesta actuació ha permés retirar més de 1.000 metres de cablejat aeri

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de soterrament d’un tram de línia aèria de mitjana tensió a Calonge i Sant Antoni, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat i la garantia del servei als clients i millorar-ne la integració de les infraestructures elèctriques.

Els treballs, que han tingut un pressupost de 80.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, han comportat, a més, el soterrament de més de 1.000 metres d’una línia aèria de mitjana tensió.

Per traçar la línia subterrània, s’ha realitzat una rasa de més de gairebé 300 metres de longitud. Les característiques d’aquesta nova línia elèctrica d’última generació augmenten la resistència i fiabilitat de la xarxa elèctrica davant d’eventuals incidències. A més, s’ha eliminat la possibilitat d’un eventual impacte o col·lisió amb les infraestructures elèctriques, amb el consegüent risc que això comporta. 

Aquesta actuació, la qual beneficia de manera directa a gairebé 4.800 veïns de Calonge i Sant Antoni, forma part del conjunt d’actuacions que Endesa promou per a la millora de les seves infraestructures i del subministrament elèctric a la comarca del Baix Empordà, totes elles enfocades a la progressiva adaptació de les instal·lacions de la Companyia a les darreres tecnologies del sector.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *