Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Encesa de llums de Nadal a Palafrugell 2022: escudella i homenatge al voluntariat

Escrit per el 28 de Novembre de 2022

  • S’engegaran aquest divendres en un acte en què s’homenatjarà als voluntaris
  • També es repartirà la tradicional escudella

Aquest divendres 2 de desembre, Palafrugell farà el tradicional acte d’encesa de llums que dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal. L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda a plaça Nova. Allà, com els anys anteriors, s’instal·larà un arbre de sis metres d’altura. Se servirà un bol d’escudella, i diversos voluntaris del municipi seran els encarregats d’engegar els llums.

El voluntariat en serà el protagonista de la festa i per aquest motiu tres persones voluntàries vinculades a tres entitats de la vila serà les encarregades d’encendre l’enllumenat i donar el tret de sortida a la campanya de Nadal a Palafrugell. Seran, Àngela Piferrer, de Càritas, i Paula Plaja i Ruth Gou dels Trompats. L’alcalde, Joan Vigas, explica a Ràdio Palafrugell que el voluntariat és “imprescindible”.

L’enllumenat de Nadal s’obrirà cada dia al vespre, fins al 6 de gener de 2023.

Durant l’acte a plaça Nova, se servirà un bol d’escudella al públic assistent. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola d’hostaleria de l’Institut Baix Empordà, que són els encarregats de preparar aquest plat tan típic d’aquestes dates.

La il·luminació serà similar a la d’altres anys perquè encara jo s’ha pogut fer la compra de nous llums que es va autoritzar al ple municipal. L’objectiu, segons Vigas, és que “sigui un enllumenat atractiu de cara al comerç i se centri els carrers i espais que seran més concorreguts durant l’època nadalenca sense deixar de banda els barris més perifèrics del municipi”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).