Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


En marxa l’Off Festival Jazz Costa Brava

Escrit per a 24 de Setembre de 2021

  • Les actuacions van començar el cap de setmana passat i s’allargaran fins el primer cap de setmana d’ocubre amb 5 establiments participants.

Fins el proper 3 d’octubre Palafrugell torna a programar l’Off Festival Jazz Costa Brava. En aquesta prèvia al Festival de Jazz Costa Brava, les actuacions arribaran a establiments de la vila i també als nuclis de Llafranc i de Calella de Palafrugell. L’edició d’enguany arriba amb una variada oferta musical que aposta per la combinació del jazz més tradicional.

Les actuacions van començar el passat cap de setmana. El Frankfurt Gretel de Can Mario hi va actuar Jazz Express Trio. El gruix de la programació, però, arribarà aquest cap setmana. Avui divendres 24 de setembre a les 21h l’Hotel Terramar comptarà amb la presència d’Ingrid i Llorenç. Demà dissabte, també a les 21h al Frankfurt Gretel es podrà gaudir de sopar i concert a càrrec de Marina Villegas i Koko de Murga. Per tancar aquest cap de setmana, el Funky Pizza, a les 12 del migdia oferirà l’actuació de Joan Rubau, una excel·lent manera de combinar vermut i jazz. 

Preàmbul del 27è Festival de Jazz

La programació finalitzarà el primer cap de setmana del mes d’octubre. Primer, el dissabte dia 2, on a les 19h el Joan Rubau Quintet serà a l’Hotel Sant Roc de Calella i el punt i final es posarà el diumenge 3 d’octubre amb un concert a les 12 del migdia a l’Hotel Llevant amb l’actuació de Sommeliers.

Aquesta programació permet al municipi per una aposta per la temporada de tardor i per seguir oferint una activitat turística i cultural fora de l’estiu. Així, tancarà l’etapa de concerts de jazz a Palafrugell, el que serà el 27è Festival de Jazz Costa Brava, que se celebrarà del 10 al 13 d’octubre.

Podeu consultar la programació detallada de l’Off Festival i del 27è Festival de Jazz Costa Brava als web de les àrees de turisme i cultura.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *