Empat entre la Sauleda i el Caldes amb un final trepidant

Escrit per el 17 d'Abril de 2021

• La Sauleda ha pogut remuntar a la segona meitat del partit fins a igualar el marcador (3-3).
  • Amb aquesta victòria el conjunt taronja disposa d’onze punts a la classificació.
  • És el segon empat al Camp de Futbol El Gregal.

Aquest dissabte l’AD La Sauleda ha empatat amb el Caldes de Malavella al Camp del Gregal (3-3). El conjunt taronja ha arribat al descans perdent 0 a 2. Però a la segona meitat, els canvis que va efectuar Ñoño a la mitja part van ser un revulsiu per a l’equip palafrugellenc i van igualar el marcador 2 a 2 amb gols de Karroum (56′) i Tito (67′).

La Sauleda va dominar clarament la segona part. Però el Caldes va marcar un tercer gol al minut 80 que queia com una galleda d’aigua freda al Camp del Gregal. Tot i això, els palafrugellencs no van llençar la tovallola i Tito va forçar un penal que Xavi Mora va transformar en el gol de l’empat final.

El defensor de La Sauleda, Ignasi Pastor, ha valorat així aquest trepidant enfrontament:

Pastor valora l’empat de la Sauleda al Gregal / ALBA CABRERA
Pastor analitza l’empat davant el Caldes de Malavella / ALBA CABRERA

Per una altra part, la nota negativa per a la plantilla palafrugellenca ha estat la baixa d’Emilio, que va marxar al vestidor just abans del descans, i el va substituir Badre abans que acabés la primera meitat. Pastor explica les raons:

Pastor comenta l’estat d’Emilio després del Sauleda-Caldes de Malavella / ALBA CABRERA

De moment, el conjunt taronja no ha aconseguit sumar els tres punts al Camp del Gregal. Aquest és el segon empat a casa, fins llavors només hi havien sumat un punt en el partit corresponent a la tercera jornada, amb el Sant Pol B (2-2).

La pròxima jornada serà la número 13 i correspondrà al setè partit del curs del grup 17 de Tercera Catalana. Pastor comenta com volen preparar aquest enfrontament: