Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Emili Montserrat presenta el llibre ‘¡Si yo te contara!’ a la Biblioteca

Escrit per el 25 de Novembre de 2022

  • La presentació serà aquest divendres a les 18 hores, a la sala polivalent de la biblioteca.

Aquest divendres es farà la presentació del llibre ¡Si yo te contara! Sobre cómo comunicar en ciencia y otras hierbas a la Biblioteca de Palafrugell. Serà a les 18 hores i anirà a càrrec de l’autor Emili Montserrat, catedràtic de la Universitat de Barcelona de Medicina, adscrit al Departament d’Hematologia de l’Hospital Clínic i director del Programa d’Hematologia de l’Institut Oncològic Teknon.

En aquest llibre explica la seva experiència professional, però també, es posa èmfasi sobre la necessitat de saber a comunicar. Per exemple, sobre els consells que es donen per fer una correcta presentació o posar en dubte l’ús de diapositives.

Montserrat és un dels especialistes en leucèmia i limfoma més prestigiosos. A més, un dels autors espanyols amb més cites i reconeixements. També, ha actuat en diversos comitès d’altres països.

La seva publicació disposa de tres objectius. Un d’ells és el de donar les eines per a fer una bona conferència sobre ciència, també es posa èmfasi sobre com les noves tecnologies influeixen en l’educació i, per altra banda, recorda algunes de les seves vivències per emfatitzar algunes de les explicacions del llibre.

Per acabar, Montserrat recorda que aquest llibre pot ser útil per a qualsevol persona que es dedica a la comunicació, encara que no sigui en l’àmbit científic. Cal recordar que és necessari fer les inscripcions a la biblioteca o trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).