Els primers equips del Club Hoquei Palafrugell puntuen una victòria i un empat

Escrit per el 29 de Gener de 2024

• El femení ha guanyat 3-4 el Caldes Recam Làser i el masculí ha empatat a 3 a domicili contra l’SD Espanyol.

Els dos primers equips del Club Hoquei Palafrugell han puntuat aquest cap de setmana. El masculí ha empatat a 3 contra l’SD Espanyol i el femení s’ha imposat 3-4 contra el Caldes Recam Làser. L’entrenador, Òscar Pastor, destaca al PalaSport que “van patir els últims minuts”.

Afegeix que la primera part van entrar bé en el partit, però a la segona els va costar.

Les palafrugellenques van arribar al descans amb un 0-2 amb els gols de Laura Vall (2′) i Maria Llera (19′). A la represa, les locals van igualar el marcador amb els gols de Carmen Cabeza (36′) i Carlota Oller (38′). Amb l’empat momentani, Xantal Piqué del CH Palafrugell va marcar el 2-3 (39′) i dos minuts més tard, la montbuienca Carlota Oller va tornar a igualar el marcador. Però, als últims set minuts la palafrugellenca Estel Solé va sentenciar el 3-4.

Les palafrugellenques són novenes amb 21 punts. El divendres, 2 de febrer a les 21.45 hores, rebran el Girona CH, el cinquè classificat amb 30 punts. Aquest cap de setmana han perdut 1-6 amb l’ORKLA – CHP Bigues i Riells. A la primera volta, les palafrugellenques van perdre 3-1.

Per altra banda, el primer equip masculí del Club Hoquei Palafrugell ha empatat a 3 a domicili contra l’SD Espanyol. L’entrenador, Cesc Linares, destaca al PalaSport que “el partit va ser complicat” i “que van tenir poc premi pel joc que van fer”. Afegeix que els va faltar una mica d’atac i sort, però que “no és un mal resultat”.

Els locals van estrenar el marcador als primers dos minuts amb un gol de Gerard Llobet. Els palafrugellencs van tenir un marcador desfavorable pràcticament tota la primera meitat, però en els últims vuit minuts abans del descans va marcar Álvaro de Osorio l’1-1 (17′), l’1-2 amb un gol de falta directa de Gerard Pujol (24′) i l’Espanyol va igualar-lo amb el gol de Martí Norberto (25′).

A la segona meitat, el local Pol Villa va marcar el 3-2 al minut 41. Però, els palafrugellencs van igualar el marcador als últims set minuts amb el gol de falta directa de Gerard Pujol. A dos minuts de xiular el final, van expulsar un jugador per targeta blava i “l’àrbitre no es va atrevir a xiular un penal”, segons Linares.

Van tenir la baixa d’Eloi Matas que no va poder jugar per una sanció. Els la van comunicar el divendres passat.

El dissabte, 3 de febrer a les 20 hores rebran el Club Patí Taradell, un rival directe a la classificació amb només un punt menys. És el quart classificat amb 21. Aquesta setmana han perdut 2-6 a la pista del Club Patín Alcobendas. A la primera volta, els palafrugellencs van perdre amb els taradellencs per 4-3.