Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els joves poden demanar hora per vacunar-se amb més facilitat

Escrit per a 26 de Juliol de 2021

  • Aquesta setmana passada ja es va notar més facilitat per demanar hora per a primeres dosi

Durant força dies tothom qui volia demanar hora per a vacunar-se contra la Covid-19 ho tenia força impossible. La demanda pujava i no hi havia manera, a través de la pàgina web, de trobar un forat on poder-ho fer.

Notificació de CatSalut a través de les xarxes socials (@salut_cat)

Aquest passat dijous vam conversar una estona amb en Xavier Burjons, cap de la Unitat d’atenció al Ciutadà de la Regió Sanitària de Girona. Burjons ens va explicar com funciona la metodologia que fa servir el departament per definir com i quan es vacuna.

Durant aquestes darreres setmanes s’ha estat procedint a les vacunacions de segones dosi. A partir d’aquesta setmana, hi haurà més disponibilitat de primeres dosi, per a tornar a fer el cercle de vacunació. El problema, doncs, ha estat de logística. Així ens ho comentava Xavier Burjons.

D’altra banda, recordem a l’audiència que la campanya de vacunació ja es troba destinada a joves majors de +16. Per tal de demanar hora per la primera dosi o bé consultar la cita o modificar la cita per la segona dosi, cal accedir al web vacunacovid.catsalut.gencat.cat/. En aquest enllaç, podràs accedir a demanar cita per la vacunació al teu CAP o espai habilitat per la vacunació o als centres de vacunació massiva de diferents punts de Catalunya.

Pots escoltar la conversa sencera amb Xavier Burjons al següent enllaç:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *